Gadgets og dingser. Klesplaggene som skiller seg ut. Headcover som gir bagen særpreg. Det er mye veldig kult og veldig nyttig som dessverre ikke får oppmerksomhet her hos oss. Vi trekker noe av det fram i lyset.

 

Tin Cup

Disse geniale ballmarkeringskoppene (her mangler vi et bedre ord) har sikkert fått navn fra filmen med Kevin Costner i hovedrollen. De har smilefjes, piler, palme, sigar, firkløver, snømann og mange andre figurer. Finn den som er litt personlig for mottakeren. Mitt valg er et smilefjes. Da husker jeg alltid å holde humøret oppe på banen.

 

Tin Cup

 

 

Headcover

Vi har nevnt disse før men de fortjener en ny runde her. Headcover fra Seamus, Rocket Tour og Iliac setter personlig preg på bagen. Seamus er stort sett laget i ull og i tradisjonelle mønster. Rocket Tour er strikkesokker med eller uten dusk i en rekke fargekombinasjoner. De spiller mye på collegefarger men dette kan lett overføres til for eksempel norske og engelske fotballag. De har til og med Ålesund i orange/blått! 

 

Iliac er på et annet prisnivå. De lager ganske eksklusive produkt og er kjent for svært god kvalitet. Stilen er moderne retro, de henter inspirasjon fra gamle mønster men gir dem en moderne touch.

 

Vi har vært i kontakt med Seamus og Iliac i vårt arbeid med artikler. Dette er dedikerte mennesker som elsker golfsporten og vil sette sitt preg på den.

 

Seamus

Rocket Tour

Iliac

 

 

Hansker

En golfhanske er ikke lenger bare det. Vi har regn- og vinterhansker, men også de som legger vekt på utseende. Asher er rett og slett ganske ekstreme. Hva med en skjeletthånd kalt «Deathgrip»? Eller en rastafarihanske? 

 

G-Fore satser på farger og har noen spesialutgaver som rød/hvit julehanske og blå/gul til Europa Ryder Cup. Det japanske golfmarkedet har vært innom en trend der man skulle matche hanske og helst også ballfargen med resten av antrekket. Det blir litt for ekstremt for oss her i Norge. De stilige, enkle hanskene fra G-Fore passer oss nok bedre. Kjøpes hos nettbutikken Trendygolf.

 

Asher

Trendygolf (G-Fore)

 

Tradisjonell bag

Jones er så enkel som en bag blir. Ingen føtter, ingen spesielle dingser og funksjoner. Bare en enkel og grei bag til hyggelig pris. Mye tradisjon og golfglede i et slikt produkt.

 

Den andre bagen vi vil nevne er nærmest et samlerobjekt som bør gå i arv i generasjoner. En MacKenzie er ikke bare en bag, det er en tilstand. Purister kalles de gjerne, de som foretrekker å holde fast på det gamle spillet. Det er umulig å ikke like det, MacKenzie er en fantastisk bag som står øverst på drømmelisten. Prisen er dessverre høy, men den blir stående på listen allikevel.

 

MacKenzie

Jones Golf Bags

 

Grepskifte med trykkluft

Pure Grips er et genialt enkelt system der man skifter grep med trykkluft. Det finnes også andre løsninger, men Pure er den store for tiden. Kvaliteten er glimrende. Når man først har pistolen kan man skifte de fleste grep på denne måten, det er ikke nødvendig å holde seg til kun Pure.

 

Pure Grips

 

 

En kompressor er nødvendig for å skifte grep på denne måten.

 

Klær

Bunker Mentality er den kule gutten i gaten. Tøffe logoer og de er absolutt ikke anonyme. Mange veldig kule plagg som sier litt om hvordan du er som person. 

 

Sub70 går litt under radaren for de fleste. Den nye kolleksjonen har mange skikkelig fine plagg og prisene er veldig bra. 

 

Criquet handler om jakten på den ultimate pique trøyen. Organisk bomull og veldig avslappet stil. Pass på størrelsen her, amerikanerne liker store plagg. Nok en gang herlige dedikerte mennesker som står bak produktet.

 

Travis Mathew = Bubba Watson. De har fått enorm oppmerksomhet takket være Mastersvinneren. Stilig og enkelt. Kjøpes hos nettbutikken Fairwaystyles.

 

Bunker Mentality

Sub70

Criquet

Fairwaystyles

 

Belte

I år dukket det opp to merker med samme konsept – Fedaboa og Switch. Begge lager belter og beltespenner i en rekke farger og disse kan så skiftes ut og mikses. Switch sier at de har 196 forskjellige kombinasjoner. Både den enkle golferen som vil ha grått/sort og eksibisjonisten med lilla/gult finner noe her. Beltene kommer i en størrelse så der har du ingenting å bekymre deg for.

 

Switch

Trendygolf (Fedaboa)

 

Personlige baller

Det er nå vanlig og lett å kjøpe baller med personlig trykk. Norske nettbutikker lever kjente merker til god pris. Sjekk leveringstid nå når det nærmer seg jul.

 

Logoballer på Onlinegolf

 

Ferrari – for den som har alt

For den som trenger litt luksus i hverdagen har vi Ferrari golfkolleksjon. Det er mye ganske fint her men prisene er stive. Hvis noen hadde tvunget oss hadde vi nok klart å ta i mot en av de kule bagene……. Tilgjengelig på Miklagard?

 

Trendygolf

 

 

Golftur med custom fitting

Vi tar den helt ut her på slutten. Tur til golfparadiset Irland og custom fitting hos Derek Murray og hans folk i Foregolf. Spill på noen av verdens beste baner og få tilpasset utstyret hos en av verdens beste på dette feltet. 

 

Foregolf

Discover Ireland

 

 

Husk frakt og mva ved kjøp fra utlandet. Et fortollingsgebyr skal oftest også betales. Det er toll på klær. Alle de nevnte produsentene og nettbutikkene har oppgitt at de sender til Norge. 

Siden det tar litt mer tid med posten i disse dager anbefaler vi å ikke nøle med bestilling av de nevnte varene.