Etter første dag med golf på Carnoustie er det amerikanske Kevin Kisner som leder etter å ha gått første runden på 66, fem under par. 27-åringen leder foran en relativt umerritert trio med Sørafrikanske Eric van Rooyen og Zander Lombard og amerikanske Tony Finau, som alle ligger ett slag bak Kisner. 

Stjerner i god posisjon

Det er flere av forhåndsfavorittene som også ligger i god posisjon etter dagens runde. En av dem er Rory McIlroy, som traff bare fire av 15 fairways på torsdag. Vanligvis betyr det en score langt over par, men McIlroy klarte å fullføre første runden med 69, to over par og ligger dermed bare tre slag bak lederen. 
Henrik Stenson og Rickie Fowler er blant 14 spillere som følger plassen bak, 1 under par. 

Woods med kanonstart

Tiger Woods startet runden forrykende og lå to under par etter fire hull. Woods er tilbake i The Open for første gang siden 2015, men den gode starten til tross endte amreikaneren på par, etter å ha gått to over på de siste seks hullene. 
Verdensener Dustin Johnson fikk det enda tøffere og endte med en 76 runde og hele fem over par. 
To andre forhåndsfavoritter som hadde vond første dag var Jordan Spieth og Justin Rose. Spieth spilte meget bra store deler av dagen, men endte med 72 etter å ha gått fire over par på de siste fire hullene. 
Rose endte på samme score som Spieth, og virket preget etter å ha skjelt ut en fotograf han mente forstyrret da han skulle putte på hull nummer 6. 

Nervøs for været på fredag

Fredag er det meldt regn i Skottland og det er usikkert hvordan dette vil påvirke spillet.