(Pressemelding Miklagard GK)

Christian har i lang tid vært en av Norges beste spillere og har blant annet vunnet Match SM på Nordea Tour og La Manga Invitational på den danske Ecco Touren.

For tiden har Christian full kategori på Nordea Tour i Sverige og Ecco Tour i Danmark samt begrenset kategori på European Challenge Tour. Han har allerede vunnet en turnering på Ecco Tour i år, noe som lover godt for resten av sesongen. 

 

På Miklagard vil Christian bli en viktig brikke i klubbens elitesatsing. Før sesongen ble det opprettet en elitegruppe med 11 spillere, og vi håper og tror at Christian kan heve nivået ytterligere i denne gruppen.

 

I tillegg ønsker Miklagard å være blant de beste klubbene i Norge på herresiden, og Christian Aronsen vil være en viktig bidragsyter for at vi skal nå våre mål. 

 

18. -21. juni arrangerer Miklagard Nordea Open som er en del av den Svenske Nordea Tour og det blir spennende å se hvilke resultater Christian Aronsen, og de andre elitespillerne i klubben, kan levere på sin hjemmebane. 

 

Vi i Miklagard Golf er veldig glad for at Christian har valgt oss, og Norges beste bane, som sin hjemmeklubb. Vi gleder oss og ser frem i mot et godt samarbeid i årene som kommer.