Les om den kontroversielle hendelsen her

 

Synes du golfregelverket er for komplisert og tvetydig? Her er lesernes Facebook-kommentarer i kjølvannet av Augustas avgjørelse om å ikke diskvalifisere Tiger fra turneringen:

 

Etter at straffen ble klar:

 

Thomas Gitarilja Backe –  Dette er en skam for golfsporten og pampene i PGA! Misforstå meg rett, jeg liker Tiger Woods og synes det er moro å se ham spille, MEN: Ifølge reglene skal han diskvalifiseres for å ha signert et feilaktig utfylt scorekort. Reglene skal gjelde for en 14-årig amatør som brukte litt for mye tid, men ikke for de store profilene… Jeg gremmes!

 

Paul Conan Murray – Husk at om han vinner nå så er det et skam!

 

Jan Rune Nilsen – Mener det er en riktig avgjørelse.. Men tidsstraffen er jeg ikke enig i.

 

Vegard Emil Pettersen – Skandale! En regel for Tiger, En regel for de andre… Håper for guds skyld han ikke vinner .

 

Petter Martinsen – Money Talks

 

Bjørn Halvor Wikasteen – Caddie til Tiger må jo være bevistløs, og bare en sherpa som bærer baggen, han burde jo stoppet «sjefen»…har TW droppet feil, må han ta konsekvensene av det, DQ for feilt signert scorekort.

 

Ole Andreas Valnes – Begge spillere (Guan og Tiger) har fått straffeslag og avvik fra diskvalifikasjon iht. reglementet til USGA. Forstår ikke alt fuzzet? 

Synes det er bra at begge er med videre i turneringen.

 

Thomas Gitarilja Backe – Det er jo direkte feil Ole. Guan skal i likhet med alle andre ha straffeslag for å bruke for mye tid, Tiger skal diskes i likhet med alle som signerer et scorekort som er galt utfylt…

 

Bjørn Sætrom – Viser ikke dette med all tydelighet at regelverket i golf er blitt altfor komplisert. Det må forenkles slik at misforståelser kan unngås.

 

Preben Frischknecht – Synes det er trist at guan og tiger får straffeslag.

 

Før straffen ble klar:

 

Lars-Erik Kristiansen – Blir ikke straffet for dette i ettertid. Hadde han gjort feil, hadde dommerne grepet inn under runden i går.

 

Arild Bunæs – Blir Tiger straffet for dette kan man bare ta regelboka å stappe opp et visst sted.

 

Kenneth Rusten – Klart han skal diskes! Reglene er for alle! Uansett om det virker dumt, og flisespikkende. Regler er fortsatt regler!

 

Kai Stenbro – Noen av de reglene i golf er helt på jordet, tror ikke det er kjempepopulært å diske Tiger fra Masters. Og i hvertfall ikke for sånne ting.

Tom Iversen – Regler er regler i golf! Tror det blir litt oppstyr om han diskes men regler er regler!

 

Egil Rebne –  De la seg vel på en urimelig streng linje med 14 åringen. Skal man være konsekvent sliter vel Tiger. Håper Tiger evt tar det like profft som guttungen.

 

Helen Helseth Som det ble sagt av noen som kommenterte at 14-åringen fikk straffeslag for sent spill: dette vil ikke skje med noen av de store og særlig ikke med en fra USA!