Tradisjonelle golfsko har hatt mer fokus på stabilitet enn vekt. Mange var tunge med veldig solide såler. Moderne matierialer og ikke minst tanker om hva som er riktig golfsko gjør at vi nå har en rekke forskjellge stiler å velge blant. 

 

Adidas adizero henter helt klart inspirasjon fra fotballsko både når det gjelder utseende og fasong. Lav vekt, ekstrem komfort og samtidig god stabilitet er grunntankene. Vi kan bekrefte den lave vekten. Under lanseringen i Portugal prøvde vi på skoen. Den er utrolig lett og fantastisk komfortabel. Adizero ser bedre ut i gul/hvit i virkeligheten. Ganske spennende fargekombinasjon, gul er TaylorMades farge for 2013. Den kommer også i enklere farger som sort og hvit. 

 

Som dere kanskje har sett på sendingene fra Hawaii og PGA Tour har mange spillere tatt skoen i bruk. Den er også populær blant spillere som ikke er under kontrakt med TaylorMade-adidas, blant andre Mizunos Charles Howell III. 

 

Vi ser for oss at adizero blir et glimrende alternativ for golfere som vil ha den lave vekten og komforten vi får i streetsko og barfotsko men ikke vil gi slipp på spikes riktig enda.