Lundgreen med 7. plass i Sverige

Cecilie Lundgreen kunne være godt fornøyd med å klatre to plasser fra den andre runden.

Etter mye forsinkelser fra lørdagens tåkehav, kunne Lundgren og Aronsen avslutte turneringen i dag. Lundgreen var kom best ut av turneringen av de norske håpene. Etter å ha ligget på en delt 9. plass etter den andre runden, kjempet Borregard-golferen seg opp til en 7. plass.

Selv om Lundgreen gikk tre slag over par på dagens runde, holdt det til en flott 7. plass i Sverige. To dobbel bogey og to bogey ødla litt for Lundgreen som senket ballen i for tre birdier på avslutningsrunden (+5 sammenlagt). Vinneren av damenes turnering ble svenske Julia Davidsson (-4)

Christian Aronsen hadde ingen lett jobb i Sverige. Med tre bogey på banens første ni hull, lå nordmannen langt tilbake på leaderboardet. Banens siste ni hull var litt mer oppløftende med to birdier. Men også her snek det seg inn en dobbel bogey og en bogey. Aronsen gikk runden fire slag over par på runden, med en sammenlagt score på +7. Det holdt til en 27. plass.

Runde 2

Damene og herrene som deltok i  Nordea Tour Championship fikk kun gått halve runden under lørdagens tåkehav. Dermed måtte de resterende hullene spilles søndag morgen, med den påfølgende tredje runden senere på dagen.

Den andre runden gikk bedre enn den første runden for Lundgreen. Med birdie på hull 1 og 2, var hun med i teten. Men med en bogey og en dobbel bogey på hull 3 og 4, falt det norske håpet litt tilbake på leaderboardet. Lundgreen spilte jevnt og godt resten av runden med 12 par og to birdies.

Dermed ligger Lundgreen på en foreløpig delt 9. plass, to slag over par. Det er fem slag bak ledende Maria Ringdahl fra Sverige.

Christian Aronsen har slitt litt med spillet i Sverige under den første runden. Men også han greide å forbedre spillet den andre runden som ble spilt over to dager. Aronsen startet med et godt og jevnt spill. Seks par og en birdie var skrevet på scorekortet etter de syv første hullene. En bogey snek seg inn på hull 8, før han scoret par på hull 9, 10 og 11. En ny god birdie kom på hull 12, før en bogey kom på hull 13. Aronsen avsluttet resten av runden med par, og endte på en 72-runde.

Aronsen ligger midlertidig på en 28. plass i skrivende stund, ettersom den tredje runden har startet i Sverige.

Runde 1

Cecilie Lundgreen har føling til toppen etter første runde av Nordea Tour Championship.

Denne helgen spilles sesongavslutningen av Nordea-toure, og både kvinnene og herrene konkurrerer på Vallda Golf & Country Club i håp om å sikre seieren i Nordea Tour Championship. Etter første runde er det Cecilie Lundgreen som har kommet best i gang av våre to nordmenn i turneringen. Lundgreen og Christian Aronsen stiller som de eneste norske representantene i hver sin respektive klasse denne helgen.

Lundgreen innledet med en runde på tre over par, bestående av fem bogeys og to birdies. Det gir henne en delt åttendeplass, og har med det fire slag opp til svenskene Maria Ringdahl og Elin Emanuelson som er sammen på toppen av leaderboardet.

Både i herre- og kvinneklassen er det 30 spillere, og Christian Aronsen er på en skuffende 24. plass etter fredagens åpningsrunde. I likhet med Lundgreen gikk han på tre over par (75), men med lavere scorer blant herrene er han også lengre nede på listen. Også her er en svenske i føringen – Victor Flatau leder med en score på fem under par, og tar med seg en ledelse på ett slag til lørdagens andrerunde.