Mahan leder etter første dag av WGC-Cadillac Championship med en runde på sju under par. En vanvittig storm som herjet Miami-området, veltet to TV-tårn, rev opp hele 17 unge palmer med røttene og sendte den gigantiske ledertavlen til bakken før turneringen i det hele tatt kom skikkelig i gang. Stormen ble erstattet av stillhet, noe spillerne visste å ta vare på. Banen var myk og fin, og det ble en anselig mengde birdies der ute.

Og flest av dem altså til Hunter Mahan. Han hadde birdie på sine fire første hull, og fortsatte sitt gode spill til runden ble utsatt på grunn av mørke. Mahan misset ikke en eneste green, og var heller ikke i nærheten av en eneste bogey på sine 11 hull.

– Det var ingen vind i det hele tatt. Absolutt ingenting, forklarte Mahan etterpå.

Sju spillere er fem under par, deriblant Luke Donald og Martin Kaymer, men de har bare spilt 10 hull. Lee Westwood er slaget bak, også han med åtte hull igjen å fullføre.

Det var i det hele tatt en rekke lave scorer, men ikke fra Tiger Woods. Han begynte rustent, men spilte seg betraktelig opp underveis. Han satte bare svært få putter. Han misset faktisk fem birdieputter fra mindre enn fem meter på sine første ni hull, og han rundet på en over par. Men han reddet seg inn med et par birdies på veien inn, så han er en under par etter 15 spilte hull.

Woods gikk i ball med Phil Mickelson og Graeme McDowell, som henholdsvis ligger to og en under par. Morsomt er det også å se at Vijay Singh er på vei tilbake mot storformen. Han er fem under par etter 16 hull.

Her er alle resultatene

Kilde: pgatour.com