Marøy og Bruun til topps på Meland

Vetle Marøy forsvarte ledelsen, mens Mariell Bruun kom bakfra med hole-in-one og vant årets andre Titleist Tour-turnering på Meland GK.

Det var aldri noen tvil om hvem som var best i gutteklassen under søndagens avslutningsrunde på Titleist Tour.

Vetle Marøy startet dagen med en ledelse på ett slag, og dro ytterlige i fra med dagens beste runde på 71 slag (-2). Runden inneholdt tre birdies, en bogey og resten par, og var bergenserens andre strake 71-runde. Det holdt til en seier på hele åtte slags margin til andremann Daniel Aulin Jansen (Kristiansand GK). Ytterlige to bak tok Mathias Bunæs (Asker) tredjeplassen.

I jenteklassen var det Mariell Bruun som til slutt kunne juble for seier. Larviksjenta startet dagen slaget bak Stine Pettersen, men vant til slutt med tre slag etter at Pettersen måtte opp i 80 slag søndag.

Bruun sin avsluttende 76-runde sitt store høydepunkt kom på det fjerde par 3-hullet, der hun slo ballen rett i koppen på utslaget.

I tillegg til denne ble det en birdie, to bogeys og to dobbelbogeys på scorekortet. Oslo Golfklubbs Stina Resen endte på tredjeplass, 8 bak Bruun og fem bak Pettersen.

Neste turnering på Titleist Tour-programmet er på Stiklestad Golfklubb, 16. og 17. juni.

– – – – – – –

Runde 1 og 2

Stine Pettersen og Vetle Marøy leder årets andre Titleist Tour-turnering før den siste runden.

Titleist-touren er denne uken innom Meland Golfklubb i Bergen, og det er nettopp en bergenser som leder i gutteklassen. Vetle Marøy (Bergen GK) var av mange ansett som favoritten før ukens turnering, og unggutten skuffet ikke lørdag.

Med runder på 76 og 71 slag ligger han en over par, og tar dermed med seg en ledelse på ett slag til Daniel Aulin Jansen (Kristiansand GK) til søndagens avslutningsrunde.

Petter Mikalsen (Stavanger GK) okkuperer den tredje og siste plassen på pallen, ytterlige ett slag bak. Mikalsen vant forøvrig Titleist Tours sesongstart på Sola GK i starten av måneden.

I jenteklassen er det formsterke Stine Pettersen (Moss & Rygge GK) og Mariell Bruun (Larvik GK) som kjemper om seieren før siste runde. De to har allerede rukket å ha flere spennende dueller seg imellom denne sesongen både på Norgescup og Titleist Tour, og med Pettersen i ett slags ledelse (+3) ligger alt til rette for en ny spennende duell søndag. Oslo Golfklubbs Stina Resen ligger på 3. plass, seks bak Pettersen og fem bak Bruun.