Martens og Engzelius klare for finalen

Alt handlet om å komme blant de 80 beste i turneringen på Plantation Golf & Country Club i Venice, Florida, som var andre steg i LPGA-kvalifiseringen. Greide de det, ville de være sikret en plass i den avgjørende turneringen.

Publisert

Det klarte både Caroline Martens og Marita Engzelius med god margin. Så får det heller være at Martens leverte sin svakeste runde i turneringen. For selv 81 slag på sisterunden kunne ikke ødelegge det gode utgangspunktet hun hadde etter å ha gått de tre første rundene på par. En delt 28. plass og +9 totalt holdt til avansement med hele sju slags margin.

Marita Engzelius lå på delt 14. plass før sisterunden, og kunne også «safe» inn til neste steg i LPGA-kvalifiseringen. Oslo-jenta kan med 77 slag på sisterunden og en delt 37. plass totalt, gjøre seg klar for det avgjørende steget i desember. 

Siste og avgjørende steg av LPGA Q-School spilles den første uka i desember på LPGA International Golf Course, i Daytona Beach, Florida. De 20 beste kvalifiserer seg til LPGA, mens de 25 neste får såkalt conditional status. 

Norsk Golf gratulerer og ønsker lykke til i fortsettelsen!

Powered by Labrador CMS