Matchen mellom Tiger og Mickelson sendes på Viaplay

23. november møtes Tiger Woods og Phil Mickelson til millionduell i Las Vegas. Nå har Viasat sikret seg rettighetene til oppvisningsmatchen.

Publisert

Det har lenge versert rukter om at det har blitt jobbet i kulissene om en oppvisningsmatch mellom golfens to største stjerner, og i august ble det endelig bekreftet: Tiger Woods og Phil Mickelson skal spille om hele ni millioner dollar (!) i Las Vegas på «black friday» 23. november – dagen etter thanksgiving.

Ja, du leste riktig: ni millioner dollar for én oppvisningsmatch, det vil si bare én million dollar mindre enn bonusen som Justin Rose stakk av med da han vant FedEx Cup sammenlagt tidligere i høst.

Forrige uke ble det bekreftet at det ikke blir mulighet for vanlig publikum å følge matchen fysisk, men at billettene på Shadow Creek Golf Course forbeholdes VIPer og samarbeidspartnere.

Dermed blir den eneste anledningen for hvermansen til å følge matchen gjennom TV-sendingene, og her blir det såkalt «pay-per-view» for å få tilgang. I USA har «The Match» blitt prissatt til 19,99 dollar, cirka 167 norske kroner.

Nå skriver Christian Ramberg, programsjef for Viasats sportskanaler, at matchen kommer til å bli sendt på deres strømmetjeneste Viaplay. Han bekrefter overfor Norsk Golf at alle Viaplays sportsabonnenter får tilgang til matchen uten ekstra pay-per-view-kostnad.

FORE! Bekrefter at århundrets golf-match, også kalt The Match, sendes på #viaplay 23. november. Tiger Woods vis Phil Mickelson! 9 mill dollar i potten! — Christian Ramberg (@ViasportRamberg) October 29, 2018

Matchen starter klokken 21.00 norsk tid. Tiger Woods er overlegen favoritt hos spillselskapene til å vinne duellen.

Powered by Labrador CMS