Til tross for den svake avslutningen på runden, har nord-iren fortsatt stø kurs mot en topp-to-plassering som gir ham muligheten til å klatre forbi Luke Donald i Race to Dubai.

– Det var så klart ikke den måte jeg ønsket å avslutte på. Jeg var i en god sposisjon, og det så lenge ut til at jeg kunne runde av på ti under par så å være syv under nå er litt skuffende. Det ble mye slurv på slutten. Om jeg skal gå i lederballen på søndag må jeg skjerpe meg i morgen. Jeg deler fortsatt ledelsen, den samme posisjonen som jeg var før runden. Om dette blir min verste runde for uken er det ikke så ille, sier McIlroy som fulgte opp sin innledende 64-runde med en score på 69 slag (-1).

Les også: McIlroy holder drømmen i live

Etter flere tapte muligheter denne sesongen går han nå for å fullføre jobben denne helgen.

– Jeg må bare forsøke å kjempe meg gjennom helgen og gi alt. Målet er så klart seier, for så å kunne slappe av noen dager før Dubai på torsdag.

I tillegg til David Horsey delte McIlroy og Quiros ledelsen før andrerunden slo i gang. Førstnevnte falt i fra med en 72-runde, mens Quiros matchet Rorys 69-runde. I likhet med McIlroy avsluttet også han med bogey.

– Dessverre spilte jeg ikke så bra som i går. Jeg hadde god kontroll frem til de siste ni hullene. Så kom to treputter, og jeg slet med å få ballen i hullet. Det er en skam, for uten de to treputtene ville jeg ledet med to slag.

McIlroy og Quiros tar med seg en ledelse på ett slag til tredjerunden. Panupol Pittayarat og Richie Ramsay deler tredjeplassen, mens Miguel Angel Jimenez, Danny Lee, og Pariya Junhasavasdikul okkuperer femteplassen. Søren Kjeldsen (Danmark) og Peter Hanson (Sverige) er beste skandinaver på delt 8. plass.

Kilde: europeantour.com