Bildene ble tatt på Els Club i Dubai, hvor McIlroy lader opp til neste ukes Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor han offisielt skal presenteres som Nike-spiller. I feltet er Tiger Woods, og også vår egen Espen Kofstad.

 

Nike har så langt i vinter lansert Kyle Stanley, Nick Watney, Thorbjørn Olesen, Seong Yul Noh som stallens ferskeste tilskudd, men har ventet litt ekstra med å vise frem den virkelige storfangsten.

 

Under en treningsøkt torsdag, klarte golfbloggen golfcentraldaily.com å få tatt noen nærbilder av McIlroys bag. Hans inngraverte kallenavn «Rors» på 54-graders wedgen bør være bevis godt nok på at køllene faktisk tilhører Rory.

 

I bagen ser man 15 køller. Sammen med Nikes VR II Pro-bladkøller, ser han ut til å ha valgt cavity back i toerjernet. Golf Central Daily skriver også at han har Nikes nye røde Covert-driver i bagen.

 

En Nike-kølle som ikke er med i hans nye bag er deres Method-putter. McIlroys trofaste Scotty Cameron fra Titleist med det skreddersydde firkløver-headcoveret, forblir i nord-irens bag inntil videre. McIlroy er ikke den eneste Nike-spilleren som venter med å skifte ut putteren sin. Tiger Woods har vært sponset av Nike så lenge de har vært på golfmarkedet, men begynte ikke å ta i bruk Method-putteren før andre halvdel av 2010-sesongen.