Mickelson: Dagens spillere ikke i nærheten av Tiger

Phil Mickelson mener folk har kort hukommelse når de hevder at de beste spillerne i verden i dag er på høyde med Tiger Woods i hans glansdager.

Publisert

Jordan Spieth, Rory McIlroy og Jason Day er i ferd med å etablere seg som «de tre store» i golfsporten. Til tross for at de til sammen har sopt inn fem majors de to siste årene, sier Mickelson de ikke fortjener å bli nevnt i samme åndedrag som Tiger Woods – som for tiden er satt ut av spill med en skade i ryggen

– Det er ingen i dagens sport som er i nærheten av nivået til Tiger Woods, da han var på sitt beste. Mentalt, nærspill og ballstriking – jeg tror ingen matcher han i de områdene. Og Tiger kombinerte alle de tre, hans karriere er ubegripelig, sier Mickelson i nett-tv-programmet GOLF LIVE.

Han sier det er vanskelig å se for seg at noen kommer til å dominere på en golfbane igjen, slik Tiger Woods i en periode på over ti år.

– Til tross for hvor gode de unge spillerne nå er, tror jeg vi er flere tiår unna å se noen som er på det nivået Tiger var, spesielt hvis du skrur tiden tilbake til U.S. Open i 2000 og da han hadde alle de fire majorene på en gang, sier Mickelson.

Les også: Den utrolige statistikken som viser at han var tidenes beste 

Powered by Labrador CMS