Neste uke spilles det som har blitt beskrevet som verdens hemmeligste golfturnering, Tavistock Cup. Publikum har ikke adgang til turneringen der noen av verdens mest eksklusive golfklubber konkurrerer mot hverandre. Albany, Isleworth, Lake Nona og Queenwood Golf Club deltar, og Tiger Woods stiller for første gang som representant for Albany.

Isleworth Golf & Country Club skal i år være vertskap for turneringen, og Tiger sin gamletrener, Butch Harmon mener hans prestasjoner i den turneringen vil gi en god pekepinn på hvordan formen hans er før årets første major-turnering, US Masters slås i gang 7. april.

– Neste ukes turnering blir viktig for ham. Da spiller han bak lukkede dører på en bane han kjenner godt og kan senke skuldrene sine. Om han ikke spiller bra da tror jeg han virkelig har problemer, sier Harmon til Sky Sports.

Graeme McDowell, Ernie Els, Retief Goosen, Ian Poulter, Justin Rose og Trevor Immelman er noen av de andre stjernespillerne som deltar i turneringen.

Tiger har denne uken spilt i WGC Cadillac Championship i Florida, igjen uten å kjempe om seieren. Nå har folk begynt å sette spørsmålstegn ved hans nye trener Sean Foley. Under fredagens andrerunde slo han en hooket drive på 110 meter, og en «skyet» treerwood på 170 meter. Det sjokkerte Harmon.

– Jeg tror de slagene var et stort sjokk for hele golfverdenen. Vi snakker her om Tiger Woods, ikke en spiller på Nationwide-touren som prøver å slite seg til tourkortet. Han er den beste spilleren gjennom tidene, og jeg tror de slagene bare viser at mye arbeid gjenstår med svingen hans. 

For ett år siden var Harmon overbevist om at hans dårlige form var et resultat av det som skjedde i privatlivet hans. Nå tror han ikke det er noen unnskyldning noe mer.

– Foley og Tiger begynte å jobbe sammen i august. Det er snart på tide at han begynner å vise litt mer stabilitet.

Under søndagens fjerderunde i Florida begynte Tiger endelig å vise tegn til god gammel form med en runde på seks under par. Om han klarer å ta med seg den gode formen til Augusta National-banen neste måned har motstanderne all grunn til å skjelve i buksene igjen.