Norsk Golf skrev i går om Finn H. Andreassen som raste over GolfBox-appen som ble lansert uten NGF sin godkjennelse. Torsdag formiddag var NGF i oppklaringsmøte med Golfbox for å diskutere lanseringen og samarbeidet videre.

 

Les også: NGF og Golfbox i oppvaskmøte torsdag 

 

Partene har ikke ønsket å kommentere saken ytterligere før de fikk sendt ut en offisiell uttalelse etter møtet. Fredag ettermiddag kom pressemeldingen.

 

I pressemeldingen heter det at NGF og Golfbox er enige om en fremdriftsplan som gjør at det snart kommer en oppdatering som retter opp feil og som forbedrer brukeropplevelsen.

 

– Det er ikke uvanlig at det oppdages feil og mangler på første versjon av en mobil applikasjon, Men i dette tilfellet ble lanseringen gjort for kjapt og irritasjonen ble derfor stor hos enkelte. Det beklager vi. Men vi får ta innspillene som kommer til forbedring fra norske golfspillere som et positivt tegn på at det er mange som ønsker en slik app, sier sier Carsten Plenge Overgaard, direktør i GolfBox. 

 

– For oss i Norges Golfforbund har det vært viktig å få til en så brukervennlig app som over hodet mulig, og derfor har vi godtatt at utviklingsarbeidet har tatt tid, om enn noe lengere tid enn antatt sier president Finn H. Andreassen.

 

Han understreker at de nå er blitt enige med GolfBox om en fremdriftsplan som skal ivareta nettopp brukeropplevelse og funksjonalitet.

 
På møtet i Oslo torsdag ble partene enige om å få til en bedre dialog og en grundigere gjennomgang av fremdriftsplanene.

 

Norsk Golf kommer tilbake med mer.