Etter en noe skuffende start på sesongen, der hun har falt fra 2. til 3. plass på verdenrankingen, skal Tutta i aksjon igjen torsdag i RR Donnelley LPGA Founders Cup. 

 

Tutta har skiftet ut sin caddie David Brooker i forbindelse med sesongstarten i USA. Hennes nye caddie er Terry McNamara, Annika Sörenstams gamlecaddie. Det opplyser Nettavisen onsdag.

 

– Jeg følte at det var tid for nytt blod og ny energi på bagen. Jeg hadde tre bra år med han forrige, men er det en jeg alltid har hatt lyst til å jobbe med, er det Terry. Jeg tror det er en mening med alt. Vi har fått et par gode dager, og jeg gleder meg, sier Tutta.

 

Yani Tseng, Na Yeon Choi, Paula Creamer, Caroline Hedwall, Cristie Kerr og resten av kvinnenes verdenselite deltar i turneringen. Tutta slår ut klokken 19.55 norsk tid i ball med amerikanske Paige Mackenzie og Momoko Ueda fra Japan.

 

Turneringen spilles på Wildfire Golf Club i Phoenix i Arizona-ørkenen. Suzann har forøvrig aldri vunnet på en ørkenbane tidligere. Australieneren Karrie Webb står som regjerende mester i turneringen.