Thomas Guste-Pedersen har tidligere denne uken spilt Sandestin Collegiate Championship på Raven Golf Club i Florida, og skolelaget hans fra University of West Florida kapret til slutt tredjeplassen. Det samme gjorde Pedersen, som samtidig ble lagets største bidragsyter til bronseplassen.

Guste-Pedersen noterte seg for runder på 69, 75 og 68 slag, og endte med det en under par for turneringen. Han var skolelagets eneste spiller som endte under par for turneringen, og laget endte til slutt 11 over par. Lynn University stakk avgårde med seieren (+7), mens Newberry College fulgte etter på +10.

Les også: College-spillerne fortsetter å imponere

Guste-Pedersen & co. har hatt en meget solid start på sesongen, og for to uker siden var han med på å vinne The McLaughlin på Bethpage State Park i New York. Også her endte han på tredjeplass i den individuelle konkurransen, samtidig som at laget hans vant turneringen.

Nordmenn har hatt sentrale roller i amerikansk collegegolf så langt i høst. Mandag delte Tonje Daffinrud og Rachel Raastads Denver University og TCU andreplassen i Dick McGuire Invitational, og uken før var Marita Engzelius med på å sikre University of Tulsa tredjeplassen i høstens kanskje største collegeturnering, Golfweek Conference Challenge.

NB: Anders Engell har også vært i aksjon denne uken for St Mary´s College i Fighting Irish Gridiron Classic i Indiana. Laget hans vant, samtidig som han selv endte på 19. plass i den individuelle konkurransen.

 

Resultater