I løpet av de siste tre årene har Callaway lansert putterteknologi som har blitt meget godt mottatt. Metal X har etablert seg som en insert som fungerer. Versa, med sine tydelige linjer, fungerer som siktehjelp. Tank er kanskje for øyeblikket den beste motvektsteknologien på markedet. I år smeltes alt dette sammen i en serie – Works.

 

 

 

 

Den nye putteren har en spennende insert. Fronten er laget av tynn netting i rustfritt stål. Bak ligger en vanlig White Hot insert, som er utrolig populær i deres rimeligere modeller. Bare spør Brandt Snedeker om White Hot er bra å putte med.

 

 

 

 

Odyssey Works blir en omfattende familie. Totalt listes det opp 11 puttere, med flere variasjoner av samme hode. Det handler altså om å finne den hodefasongen du liker, og etter det finne versjonen som er mest effektiv for deg.

 

Versa 2-ball Fang
Versa #7
Versa #9
Versa #1
Versa #1W
Versa V-Line

 

Tank Versa 2-ball Fang
Tank Versa Rossie
Tank Versa #7
Tank Versa #1W

 

Veiledende pris for den vanlige Works Versa er 1695,-. Works Versa Tank koster 1995,-. 2-ball Fang kan kjøpes med SuperStroke grep for 2095,-. Så vidt vi vet blir Works å finne i butikker fra 30.januar.

 

I tillegg til disse kommer en Versa #1W Arm Lock. Bare for å gi deg enda et valg og gjøre det hele litt vanskeligere. Arm lock er teknikken vi har sett Matt Kuchar bruke. Det er en metode som krever litt trening. Putterhodet må også ha litt mer loft siden skaftet skyves framover mot armen, de vanlige 3-4 gradene er vanligvis endret til 7.

 

 

 

 

Tilslutt må vi nevne spådommen vi kom med i denne artikkelen. Noen andre som ser en likhet mellom Works og denne japanske Odysseyserien?