Odyssey er puttermerke #1. De hadde flest profesjonelle seire i 2012 og er ofte valget for spillere fra andre merker. McDowell, Poulter, Donald og Bradley er blant de mange som velger Odyssey selv om de har en annen sponsor. At Odyssey lanserer en så spesiell serie som Versa kan kanskje tilskrives Chip Brewers inntreden i ledelsen. Den gamle Adamssjefen mener at gode ideer ikke skal holdes skjult, de skal ut til golfere over hele verden. 

 

Kombinasjonen hvit/svart/hvit og svart/hvit/svart gjør det lettere å se om fronten av putteren faktisk sikter der du vil. Vi har testet Versa og er enig i at dette absolutt virker. Effekten er spesielt god på puttere som tradisjonelt er vanskelig å sikte med, som for eksempel en klassisk Anser-type. Odyssey hevder også at stripene gjør det lettere å få putteren tilbake til riktig posisjon i balltreffet. Dette er noe vanskelig å bevise/motbevise men vi skal gjøre vårt beste. Demoputtere er like rundt hjørnet.

 

Versa har fått den nye White Hot insert som har blitt spesialtilpasset til hver enkelt modell. Den har beholdt mye av følelsen og lyden fra den gamle versjonen men vi aner en forbedring i lengdekontroll. White Hot er en stor favoritt verden over. Den nye versjonen kjenner dere igjen på logoen som er firkantet og rød. Den gamle er en rød spiral. Odyssey ville skille dem klart fra hverandre og gjøre den nye logoen lett synlig på tv-skjermen.

 

Versa kommer i de velprøvde modellene #1, #2, #7, #9 og 2-ball. Alle er tilgjengelig i 33, 34 og 35 tommer skaftlengde. Veiledende pris er fra 1.395,-  til 1.795,-.

 

For flere bilder se bloggen min med bilder fra lanseringen i England i desember.