Årets Masters-turnering ble av det trøblete slaget for Tiger Woods. Spesielt overraskende var at det skjedde bare to uker etter han vant Arnold Palmer Invitational på Bay Hill. Og mer skuffet en fansen hans var Tiger selv. Etter gjentatt baning på direkte fjernsyn, toppet av køllesparking på det 16. hullet under den andre runden, publiserte Woods en beklagelse på sin hjemmeside dagen etter.

 

-Tigers oppførsel denne uken var en skam for spillet og hans medlemskap på Augusta. Jeg var veldig skuffet over å se hvordan han fortsatte slik. Han prøver ikke å gjøre seg likt av noen. Jeg synes han oppførte seg som den sydlige delen av et nordgående muldyr, tordner Paul Azinger. Azinger var kaptein for det amerikanske Ryder Cup-laget som vant i 2008.

 

Ryktene skal ha det til at Tiger reiste til Bahams etter sin seier på Bay Hill, for å trene på den høye drawen man ofte får bruk for på Augusta National – mot hans svingtrener Sean Foleys ønske. Azinger er en av flere som mener Woods er blitt syklig opphengt i svingtanker.

 

– Jeg tror hjernen hans er full av svingtanker, ikke svingfølelser. Jeg kan definitivt ikke sammenligne min karriere med Tigers, det er helt sikkert. Men jeg kan si dette: i de 28 årene jeg har hatt golf som levebrød har jeg aldri sett så fortapt ut der ute.

 

Heller ikke Tigers gamletrener Butch Harmon var imponert over Tigers kroppspråk under Masters. I likhet med Azinger mener han Tiger er blitt alt for fokusert på det tekniske.

 

– Tiger spiller ikke lenger golf. Han spiller svingen sin, kommenterte han under Sky Sports livesending.

 

(Kilde: golf365.com)