Oslo-gutta overbeviste i Miami

Kristoffer Reitan og Jarle Volden har imponert i Miami i julen. Søndag delte de 8. plassen i en av verdens største juniorturneringer, Junior Orange Bowl.

Det imponerende resultatet kom bare noen dager etter at Reitan og Volden endte på henholdsvis 2.- og 12. plass i hver sin aldersklasse i en annen prestisjetung turnering, Doral Publix Junior Classic, også den i Miami.

Fredag gikk startskuddet for en av verdens desidert største juniorturneringer, Junior Orange Bowl – en turnering Mathias Lynne Schjølberg på sensasjonelt vis vant i 2008. Tiger Woods, Bubba Watson og Lexi Thompson er blant tidligere vinnere i turneringen.

I tillegg til Reitan og Volden, var også Bergen GKs Kristin Simonsen på plass i Miami. Til slutt kunne begge de norske gutta juble for hver sin topp-10-plassering.

De to delte til slutt 8. plassen på to under par, syv slag bak vinneren Renato Paratore fra Italia. Reitan noterte runder på 73, 69, 69 og 71 slag, mens Volden gikk på 71, 70, 69 og 72 slag.

I jenteklassen klarte Kristin Simonsen gradvis å kjempe seg tilbake etter den tunge åpningsrunden på 90 slag. Hun fulgte opp med to 75-runder og en 74-runde, og landet til slutt på 27. plass.