(Pressemelding PING)  I tillegg til G20-serien og de nye Anser Milled-putterne introduserer PING Anser sin nye Sydney-putter og sju nye Scottsdale Series-modeller.

– Det er svært tilfredsstillende å vitne tourspillernes spenning for G20-familien og Anser Milled-putterne. Å få våre produkter validert av spillerne på touren er et viktig kvalitetsstempel, og våre nye modeller etterspørres av de beste spillerne. På The Open som var nylig ble G20-driveren vår mest populære modell, sier styreformann i PING, John. A. Solheim.

Det er mye ny teknologi i hele G20-familien. PINGs ingeniører har optimalisert køllene til å pass golfere på alle ferdighetsnivået. I driveren bruker de for første gang en titanlegering som kalles Ti8-11, som tillater bedre vektfordeling for å optimalisere hele køllehodet. Når det kombineres med deres nye stabile skaft fører det til mye bedre energioverføring fra kølle til ball. Jernene har også blitt mer tilgivende, og den nye forbedrede cavity-designen skal gi en mye bedre følelse. Fairway-woodene og hybridene har fått en høyere utgangsvinkel, og er tilgivende i alle forhold heter det i pressemeldingen.

G20 driver

Køllehodet i 460cc er tilpasset alle ferdighetsnivåer, og den ytre vektingen med optimalisert tyngdepunkt gir ballen en høy launch-angle med lav spinn for maksimal lenge og presisjon.

– Driveren er tilgjengelig med 8,5, 9,5, 10,5 og 12 graders loft. 

– Standardskaftene er TFC 169 D (L, Soft R, R, S og XS) og TFC 169D Tour (R, S og XS)

– Veiledende pris 2 360 kroner

G20 fairway woods

Bygger på de samme prinsippene som driveren. Køllehodet er formet slik at det passer like godt fra fairway som fra tee. Køllen fås kjøpt i to versjoner, en standardutgave som gir høy ballbane, samt en tourversjon som gir en lavere utgangsvinkel.

– Tilgjengelig i 3, 4, 5- og 7. wood.

– Skaft: TFC169F (L, SOFT R, R, S, XS) og TFC169F Tour (R, S, XS)

– Veiledende pris: 1 620 kroner.

G20  hybrider

Med noe offset fra skaft til køllehode blir det enda lettere å få ballen raskt opp i luften, med lite spinn og en penetrerende ballbane. En kortere hæl-til-tå-lengde sikrer spillbarhet fra alle forhold. En stor vekt inne i køllehodet i rustfritt stål gir køllehodet tilgivelse, stabilitet og lengde.

– Tilgjengelig i 17, 20, 23, 27- og 31 grader loft.

– Skaft: TFC 169H (L, Soft R, R, S, XS) og TFC 169H Tour (R, S, XS)

– Veiledende pris: 1 290 kroner

G20 jern

G20-jern inneholder «ekstrem perimeter-vekting», med multi-cavity design i 17-4 rustfritt stål, noe som sikrer et stort sweet-spot i slagflaten. Det nye cavity-designet skal bedre følelsen og generere høyere ballhastighet. Kombinert med PINGs nyutviklede CFS-skaft (control, feel, stability) blir det lettere å produsere den samme stabile svingen hver gang.

– Tilgjengelig i 3-9. jern, PW, UW, SW, LW.

– Skaft: PING CFS Stål (Soft R, R, S, XS), TFC 169i Grafitt (L, Soft R, R, S)

– Veiledende pris: 740 kroner pr. kølle med stålskaft, 925 kroner pr. kølle med grafitt.

 

For mer info, besøk PING sin hjemmeside.