Utmerkelsen Årets ildsjel  er satt opp av Norges Golfforbund for å hedre det frivillige arbeidet og de ekte ildsjelene i golf-Norge. Skavnes fyller alle kriteriene.

– Jeg er naturligvis veldig stolt over å få en slik pris. Det kom helt overraskende. Man driver på med sitt. Og den ene dagen tar den andre, sier en glad Skavnes (68) i den nye utgaven av Norsk Golf.

Skavnes er greenkeeper, vaktmester, elektriker og altmuligmann i Molde GK, Ove Kristian Skavnes

– Årets talent henger høyt og er en utmerkelse jeg verdsetter stort. Det er mange andre gode spillere i Norge nå som kunne mottatt denne prisen. Det gjør det ekstra moro, og det motiverer meg til å jobbe hardt videre, sier Anders Engell som nettopp har kommet hjem med fra Spania med en sin første proffseier i kofferten. 

Andreas Halvorsen fra Larvik GK og Sandra Nordaas fra Drøbak GK ble tildelt det årlige juniorstipendet til gutter og jenter.

Sandra har utmerket seg på flere måter det siste året. Ikke bare har hun en køllehastighet som gir god lengde på slagene, hun har også nærspillslag og et vinnerinstinkt som bare få på hennes alder kan oppvise. Sandra har representert Norge i internasjonale turneringer flere ganger i år, og endte på en sterk 3. plass på årets Titleist Tour.

Andreas har over flere sesonger vært én av de mest ivrige og talentfulle unge golferne i dette landet. Og innstilling og innsats har betalt seg i resultater. I fem av seks turneringer på Titleist Tour var han blant de fem beste. Internasjonalt har Larvik-gutten markert seg med en sterk 5. plass i Italian Under 16 Open og som en viktig brikke på det norske EM-laget i Stockholm. Høydepunktet kom med 61-runde og seier i siste Norges Cup i Drøbak.