Etter å ha gjort et tigersprang opp resultatlisten med både eagle og hole-in-one lørdag, falt Den Roover tilbake igjen i søndagens avslutningsrunde. 

70 slag på scorekortet, en under par var ikke nok, og dyttet ham ned fra 33. til 37. plass. Hvam spilleren noterte seg for fire birdies, tre bogeys og resten par, og endte til slutt fem under par for turneringen.

Svenske Jacob Glennemo gikk seirende ut av turneringen med sine 16 under par, ett slag foran sin landsmann Jens Fahbring. 

Den Roover har spilt 11 turneringer denne sesongen. Det har endt med fem missede cuter, og delt 33. plass i Mørk Masters som beste plassering. Neste Nordea Tour-turnering blir Solkusten Masters i Kalmar.

– – – – – – 

 

Runde 1 og 2

Dennis Den Roover var den eneste «norske» spilleren som klarte cuten i Landskrona Masters i Sverige.

Den Roover er riktignok svensk statsborger, men bosatt i Norge og som medlem av Hvam og Ballerud, blir han det nærmeste man kommer en nordmann i søndagens avslutningsrunde av Landskrona Masters på den svenske Nordea Tour.

Det ble en begivenhetsrik dag for Den Roover, som startet dagen bak den foreløpige cutgrensen etter en åpningsrunde på en over par. Godt hjulpet av en eagle og en hole-in-one gjorde han et tigersprang opp leaderboardet fra 80. til 32. plass lørdag. I tillegg stod det fem birdies, fire bogeys og seks par på scorekortet hans da runden var omme. 

Han ligger nå fire under par sammenlagt, åtte bak lederen Andreas Johansson fra Sverige, og fire bak det som potensielt kan bli hans første topp 10-plassering for året.

Fredrik Hansen Jullum (Losby) og Christian Aronsen (Miklagard) har også vært i aksjon denne uken, men med henholdsvis 54.- og 128. plass på må de begge reise slukøret hjem.