Om noen dager skal Bryson DeChambeau delta i VM i long-drive for første gang, men allerede på hull 5 i fredagens fourball ga han oss en liten forsmak på hva vi har i vente.

DeChambeau stjeler tilsynelatende overskriftene hver eneste uke for sine vanvittige driver, men denne er kanskje det villeste han har levert i turnering så langt.

Med vinden i ryggen på det 538 meter lange par 5-hullet stilte den 28 år gamle muskelbunten og siktet milevis høyre for å kutte hjørnet på doglegen. Det kan man trygt si at han klarte.

Bryson rappet som vanlig til med full kraft – og ballen skjøt fart fra køllehodet som en rakett. Da ballen omsider landet en liten evighet senere, tok det litt tid før kameramannen klarte å finne ballen. Og det forstår man godt:

Driven la seg nesten 150 meter foran sin spillepartner Scheffler og med bare 66 meter inn til hullet. Derfra fulgte han opp med å gi driven det innspillet det fortjente: wedgen la seg helt inntil hullet for det som trolig er den mest ekstreme eaglen i Ryder Cup-historien.

Se og nyt/måp!

Fra runde 1 i Ryder Cup: Første stikk til USA: – I dag har Europa fått deng!