Etter en solid opptur torsdag, var det slutt på moror for det norske laget i EM i Finland. Sverige ble for sterke i semifinalen.

Norges eneste seier var det Kristoffer Reitan og Sander Stavnar som stod for, da de slo Calle Hagström og Gustav Andersson 4&3 i sin match.
I singlekampene ble svenskene for sterke, Reitan maktet å dele sin match med Marcus Svensson, mens det ble tap i de øvrige oppgjørene.

Det norske laget kan likevel være fornøyde med en solid prestasjon i EM, med Reitans seier i kvalifiseringen og kvartfinaletriumfen mot førsteseedete England som de store høydepunktene. Og de har fremdeles mye å spille for i bronsefinalen mot Nederland.

-Sverige var for sterke for oss i dag, vi klarte ikke ta godt nok vare på mulighetene vi fikk i startfasen, sier Øyvind Rojahn til Norsk Golf.

I morgen blir det bronsefinale mot Nederland, og der er det mer enn medaljer det står om.

-Bronsefinalen blir utorlig viktig, for da spiller vi også for en plass i neste års Toyota Junior World Championship. Vi har verken mistet humøret eller trua, for uansett hvordan dette ender er det utrolig sterkt av et ungt, norsk lag å komme seg inn blant topp fire i et EM, avslutter Rojahn.