Skadet Daffinrud ute i nesten to måneder

Tonje Daffinrud måtte trekke seg fra en turnering forrige uke på grunn av smerter i håndleddet. Nå viser det seg at hun har pådratt seg en tretthetsskade.

Publisert

I 2015 var Daffinrud satt ut av spill i fem måneder på grunn av en skade i håndleddet, men denne gangen skal det heldigvis dreie seg om en annen type skade. 

På Facebook-profilen sin skriver hun:

– MRI-bildene viste en stress-reaksjon i mitt venstre håndledd. Det er en annen skade enn sist, men heldigvis er doktorene positive med tanke på en rask friskmelding. Jeg kommer ikke til å slå fulle slag på omtrent seks uker, men jeg kan trene litt nærspill. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme tilbake så fort som mulig, skriver Daffinrud.

Heldigvis er det ikke noe tett program på Ladies European Tour i denne perioden. Hun kommer garantert til å gå glipp av Ladies European Thailand Championship første uken i juli, men deretter er ikke neste turnering før 27. juli.

Daffinrud har startet årets euroaptour-sesong med en 6.-plass, 44.-plass og en 49.-plass, og ligger på 26.-plass på tourens pengeliste med 14 200 innspilte euro. Det er bare 4000 euro unna fjorårets inntjening, da hun berget europatour-kortet med et nødskrik.

Powered by Labrador CMS