Neste helg er det golfting i Kristiansand, og skal du dit, bør du ikke gå glipp av GAFs gjesteforeleser, Gregg Patterson. I følge leder i GAF, Arne Giving, er det fortsatt 15 ledige plasser.
Gregg Pattersen var en av attraksjonene til EGCOA (European Golf Course Operators Association) sin konferanse i Lisboa i slutten av oktober og senere i høst foreleser han på CMAEs (Club Managers Association og Europe) konferanse i Italia.

 

Den dynamiske amerikaneren har vært general manager på The Beach Club i Los Angeles siden 1982 og er mye brukt som foreleser. bl.a. på ulike Business Managment kurs over hele verden. Han er fast foreleser på «Collins School of Hopspitality Manegement på Cal Poly University i Pomono, California.  Han skirver fast for The Board Room Magazineog har gitt ut en essaysamling om klubbkulturog hvordan man driver en klubb og/eller bane. Boken heter «REflections on the Club Experience.

 

– Målsetting med seminaret er å gi tilhørere faglig påfyll for bedre å kunne møte de utfordringene golfen står overfor i årene som kommer! Pattersen er den beste og mest sepennende foredragholderen vi kunn får til nettopp dette, sier en fornøyd leder i GAF, Arne Giving til Norsk Golf.

 

Påmelding etter «først til mølla-prinsippet» i Golfbox.