Når sjefdesigner Staffan Thomasson skulle lage neste års golfkolleksjon fra Peak, var målet å kombinere det klassiske med teknologiske nyvinninger:

 

– Vi har laget to golflinjer, Supreme og Essential. Når det gjelder Supreme vil publikum få utradisjonelle snitt, nye, praktiske detaljer og høykvalitative tekstiler. Plaggene holdes i en tøff og veldig klar fargeskala som gjør at spilleren helt klart vil bli lagt merke til på banen.

Essential består av mer klassiske golfplagg i en noe mer nedtonet fargeskala som også er sporty og freshe.

 

Kvalitet i fokus

I kolleksjonen finner en blant annet regnsett til både kvinner og menn med asymmetrisk snitt. Thomasson forklarer:

– Vi benytter materialer som Goretex® Pro-Shell. Jakkene er eksempelvis designet med sideventilasjon, har spesiallomme for MP3-spilleren og også skjult glidelås. Dette gjør den til en vinner i all slags vær, og designet er såpass elegant at en kan bruke den både på og utenfor banen.

 

Bruk på flere områder

Målet er at plaggene i de to linjene skal kunne mikses seg imellom, men også at brukerne skal bruke tøyet på flere områder. VD Jonas Ottosson forklarer:

– Vi tror dagens golfspillere ønsker seg snitt, farger og kvalitet som gjør at de føler seg velkledd i alle situasjoner. Når en bærer Peak skal en kunne gå rett til klubbhuset etter runden for en middag, eller også dra rett til banen fra jobb uten å skifte.