I markedet for supportereffekter for golfere har headcover med maskot, baller og enkle produkter har vært gjengangere. Nå tar Cobra Puma det til et nytt nivå med sin Arsenalkolleksjon.

 

Hovedrollen i kampanjen gikk til selverklært superfan Ian Poulter. Mannen som har noen av golfhistoriens dristigste antrekk på samvittigheten elsker Gunners. Det er lett å få assosiasjoner til filmen Happy Gilmore når man ser denne reklamen. Noen vil kanskje kjenne igjen en gammel, svensk helt i rollen som caddie.

 

 

 

 

 

 

Det viktigste produktet i kolleksjonen er BiO Cell driver. Med Arsenallogo og alle tekniske egenskaper vi finner i en vanlig utgave av denne meget gode driveren blir det vanskelig for supportere å velge om de skal spille med den eller henge den på veggen. I Norge er kun driver og headcover tilgjengelig. Veilededende priser er 3195,- og 279,-.  Det er kun 500 drivere for salg. Supportere fra Liverpool og Tottenham vil nok ha det til at det er tilstrekkelig til at hver eneste Arsenalsupporter får en driver. Sannheten er nok at det kan bli kamp om dem og at det ikke er umulig at prisen for en ubrukt kølle kan stige.

 

 

 

Er du ivrig lar du deg ikke stoppe av begrenset tilgjengelighet. Sko, klær, bag og hanske kan kjøpes gjennom utenlandske nettbutikker.