10.og 11. august 2010 arrangeres norgesfinalen i Suzann Junior Challenge. Som i fjor stiller Suzann Pettersen opp på sin hjemmebane for å ta i mot de beste norske juniorene i aldersklassene 13-14 og 15-16 år.

Etter at klubbene har nominert sine beste spiller til regionale finaler har de beste kvalifisert seg til Norgesfinalen på Oslo GK. Der spilles det 36 hull slagspill over to dager.

 

Test av køller

I tillegg til selve golfspillet stiller også Suzanns samarbeidspartnere opp med demo og test av utstyr. Nike vil ha en stand med test av køller og baller. Electronic Arts vil la spillere og tilskuere prøve seg i det nylanserte Tiger Woods PGA Tour 11, der også Suzann er blitt spillfigur. Begge dager vil i tillegg DJ Rune sørge for god stemning med musikk på terrassen, der spillerne selv har vært med på å bestemme spillelistene.

 Suzann Junior Challenge ble første gang arrangert i 2004 og ble umiddelbart en suksess. Turneringen har etablert seg som en av de viktigste turneringene i utviklingen av juniorgolf i Norge.