Tage lar seg tydeligvis ikke knekke av at han ble slått ut av Q-schools andre trinn for en uke siden. Onsdag sikret han den andre norske seieren på rad på Gecko Pro Tour i Spania, etter at Anders Engell i forrige uke tok karrierens første proffseier.

Og måten Tage vant på gjorde seieren ekstra søt.

Siddisen startet den andre og avsluttende runden åtte slag bak lederen Sergio Guitierrez. Takket være feltets laveste score på andrerunden med 66 slag, sikret Tage en overbevisende seier med tre slags margin på danske Daniel Lokke og Guitierrez. Sistnevnte sprakk i innspurten, og falt til -2 med en 77-runde. Tage var naturlig nok strålende fornøyd med seieren som var verdt 2 000 euro.

– Dette smakte selvsagt godt etter at jeg misset i kvalifiseringen forrige uke. Jeg har ikke fått tenkt så mye på planene fremover ettersom jeg gikk rett fra kvalifiseringen til denne turneringen, forteller Tage til sin lokalavis rogalandsavis.no.

Tages motstander sviktet da det gjaldt som mest.

– Jeg har aldri hentet inn åtte slag tidligere. I dag var det meste bra. Jeg traff fairways, innspillene satt og det datt i noen putter fra mer enn to meter.

Det stod helt likt mellom Tage og Guitierrez da ett hull gjenstod. Da sprakk spanjolen med en avsluttende trippelbogey, fortsetter Tage overfor RA.

– Det var selvsagt en kjip måte for Guitierrez å tape på. Han slo ballen i et tre og den forsvant. Da måtte han tilbake og slå en ny på teestedet.

Norsk Golf gratulerer med seieren!

NB! Etter noen måneder med stillhet er bloggen til Tage oppe og går igjen. Besøk www.eiriktage.com for å følge Stavanger-golferen.