Hybrid er en barfotsko fra Vivobarefoot. Selskapet er spesialister på barfotsko og har ledet an i trenden innen golf. Det er en enkel sko som kommer i sort og hvitt. Du kjøper ikke Hybrid fordi den er kul og stilig, du kjøper den av overbevisning. Du får mer enn en golfsko, du får en holdning og livsstil.

 

Barfotsko har «zero drop». Det er ingen høydeforskjell fra hæl til tå. Hybrids såle er 2.5mm tykk. Den har knotter som er 4.5mm. Dette er nærkontakt med Moder Jord. Det føles veldig riktig. Du kjenner hvordan føttene jobber når du går og svinger. Knottene gir overraskende godt grep også under våte forhold. Jeg vil gå så langt som å si at de er bedre enn de tradisjonelle knottene vi finner under streetsko. Nå har Hybrid vært i bruk i flere uker, også som vanlig sko på tur. Det er ingen slitasje, kvaliteten er glimrende. Den er laget av lær og kun vannavstøtende. Litt romslig, jeg vil sammenligne med ECCO der jeg også bruker 42 mot vanligvis 43.

 

Vekten er oppgitt til 193 gram (en sko). Min sko i størrelse 42 veier 264 gram. Riktig nok etter litt bruk og sikkert litt vektøkning. Vekten varierer etter størrelse og Hybrid kommer i 40-47. Hvorfor vekt er viktig å nevne skjønner dere når jeg sier at mine egne FootJoy Icon veier 536 gram. Det er altså 528 mot 1072 gram på føttene dine. Når du går en mil på fire timer betyr dette noe.

 

Jeg har aldri sett på meg selv som typen til å bruke barfotsko. Har alltid tenkt at masse demping og stabilitet er tingen. I hvert fall nå når familielivet i forstaden har innhentet meg og kiloene ender opp på de feile stedene. Til min store overraskelse føler jeg meg utrolig frisk og fin når jeg bruker barfotsko. Jeg har fått et mer bevisst syn på balansen i golfsvingen og elsker den avslappede stilen. Barfotsko passer for spillere som leter etter naturlig stabilitet og bevegelse. Og ikke minst naturlig komfort. Det er ikke skoen for deg hvis du sverger til tradisjonelle spikes og mer solide sko. Jeg kommer fremdeles til å gå med vanlige golfsko og spikes av og til, men hvis jeg måtte velge kun ett par å bruke gjennom hele året…….. Gi meg nærkontakt med det grønne element og jeg er fornøyd.

 

 

Svært god kvalitet

+ Komfortabel

+ Overraskende gode gummiknotter

+ Lav vekt

 

– For ekstrem overgang for noen

– Ikke vanntett

 

Hybrid er tilgjengelig i dame- og herremodell.

Veiledende pris er 1.299,-.