Etter to runder deler Henriette Stranda (Oppegård GK), Silje Torvund Ohma (Fana GK) og Celine Brovold Sanne (Vestfold GK) ledelsen på én over par, to slag foran Nøtterøy-jenta Tuva Marie Isebakke, som puster sammenlagtlederen på Srixon Tour Mia Sandtorv Lussand i nakken i kampen om Order of Merit-seieren.

Lussand står med to seiere, en andreplass og en tredjeplass i sine fire turneringer i år, men har ikke fått det til å stemme så langt på Vestfold og ligger på 7.-plass, ni slag bak lederne.

I guttenes U19-klasse har Runde Bøkeid skaffet seg et ypperlig utgangspunkt til å ta sin andre seier på tre forsøk i år. Med runder på 68 og 69 slag ligger han syv under par, tre slag foran Oscar Bach (Oslo GK), som jakter sin andre seier på rad.

Les også: Kragerø tar finalepause: – Håper de søker igjen

To slag bak ham igjen følger hans klubbkamerat Michael Alexander Mjaaseth på tredjeplass.

På Order of Merit skal det nå mye til for at Philip Linberg Bondestad (Drøbak GK) ikke klarer å ro sammenlagt seieren i land. Han deler 8.-plassen (+3), to slag foran Alexander Settemsdal (Nøtterøy GK) som er den eneste spilleren som har mulighet til å ta ham igjen.

I guttenes U15-klasse leder Emil Børrestuen Herstad (Losby GK) på -2, ett slag foran Leo Hirukawa Aaraas (Oslo GK) og tre foran Daniel Werner Nilsson (Oslo GK).

I jenteklassen er det duket for en ordentlig spennende avslutning på sesongen: Bærims Beatrice Riisnes og Stavanger-jentene Pia Eide og Ella Ingebretsen deler ledelsen på seks over par.

Leaderboard