Det er muligens noe parodisk over det, og kanskje er du lei av å høre det. Men likevel; Tiger Woods er på vei tilbake fra en ny ryggoperasjon, og han er mer optimistisk enn noen gang!

Optimist

27. april kom rapportene om at golf-legenden hadde gjennomgått sin fjerde ryggoperasjon. Denne uka kom de første reaksjonene på operasjonen. Og skal man tolke hovedpersonen selv, var inngrepet ekstremt vellykket.

Det er med andre ord bare å begynne å glede seg/grue seg til nok et sensasjonelt Tiger-comeback.

bloggen sin skriver han:

– Det er en måned siden jeg opererte ryggen, og det er vanskelig å finne ord for å beskrive hvor mye bedre jeg føler meg. Jeg har ikke følt meg så bra på mange år.

– Kan jeg takle det?

Tiger skriver at han gjorde alt i sin makt for å være klar til Masters på Augusta, men det ville seg ikke. Han sammenligner smerten han følte med US Open i 2008.

– Smerten oppstod etter balltreffet. Jeg tenkte: «kan jeg takle det?» Denne gangen var svaret: «sannsynligvis ikke», skriver han.

Selvfølgeligheter, selvfølgeligheter, tenker du kanskje?

Comeback?

Så det alle lurer på: Når kommer Tiger Woods til å returnere til fordums storhet. Tiger virker som vanlig ikke å være i tvil.

– Legen og fysioterapeuten min sier at operasjonen var en suksess. Det viktige nå er å ikke ødelegge noe, og ta det forsiktig. Jeg fungerer godt i hverdagen, kjører barna til skolen, og gjør øvelsene mine. Alt jeg kan gjøre nå er å ta det dag for dag, og ikke skynde meg for fort.

Tiger skriver at det fortsatt vil gå to til tre måneder før han kan begynne å rotere og trene golf-spesifikt.

Helt til slutt legger golflegenden til det alle ønsker å høre.

– For at jeg ikke skal virke tvetydig: Målet er å spille profesjonell golf igjen!

Håpet lever.