For et par uker siden sa Tiger at han ikke visste om han kom til å spille golf igjen. Nå ser det ut til at han kan ha spilt pressen et puss.

Det var under pressekonferansen før Presidents Cup for to uker siden at Tiger svarte bekreftende på spørsmålet om det var en mulighet for at han ikke ville gjøre comeback til turneringsgolf igjen. De siste ukene har det imidlertid dukket opp flere videoer i sosiale medier hvor Tiger gradvis har hatt mer fart i svingen. Først noen rolige korte jern, deretter dukket det opp en video fra en «clinic» i Florida hvor han svingte med litt mer trøkk, og søndag kveld la han ut en video hvor han slo driver.

Nå bekrefter Tigers agent, Mark Steinberg, at Tiger trener for fullt igjen – seks måneder etter at han opererte ryggen.

– Han har kommet seg bra og har nå fått lov til å gå videre. Han får lov til å trene så mye som han ønsker. Tiger kommer til å ta dette veldig, veldig gradvis. Dette er gode nyheter, men Tiger planlegger å gjøre dette på den riktige måten, sier Steinberg.

Steinberg sier Tiger er helt smertefri når han slår, men ønsker ikke å si noe om når han kommer til å gjøre comeback i turnering. Tigers egen turnering, Hero World Challenge, spilles i desember, og det var i nettopp denne turneringen Tiger gjorde comeback i fjor etter et halvannet års skadefravær.

– Vi har ikke engang pratet om det. Vi ser hva hver dag og uke bringer med seg, sier Steinberg.

Woods, som fyller 42 år i desember, har ikke spilt siden han trakk seg fra europatour-turneringen i Dubai i februar. Dette var bare hans tredje turneringsstart etter comebacket.

Woods har gått glipp av alle majorturneringene de to siste sesongene. Han står for tiden fast på 79 PGA Tour-seiere, tre mindre enn tidenes mestvinnende spiller, Sam Snead.