Tiger viste frem TaylorMades nye driver

Stealth blir navnet på TaylorMades nye familie med drivere og fairwayer. Og det var ingen ringere enn Tiger Woods som ga oss første sniktitt.

Publisert

Golfverdenen fulgte med i spenning da Tiger Woods i helgen gjorde sitt etterlengtede comeback etter bilulykken som nesten tok livet av ham i februar.

For golfutstyrsnerdene ble det derimot enda mer spennende å følge med da man skimtet at Tiger hadde en helt ny driver og fairwaywood i bagen. Det skulle vise seg å være TaylorMades kommende Stealth-serie.

Den mest oppsiktsvekkende endringen i de nye Stealth-køllene er åpenbart den karakteristiske røde slagflaten. Til tross for designendringen og navneskiftet ser det likevel ut til at TaylorMade Stealth-driveren viderefører mye av teknologien fra deres foregående SIM-serie, blant annet en krone i karbon, Twist-Face-teknologi i slagflaten, og en assymetrisk og v-formet kjøl på undersiden av køllehodet, som TaylorMade døpte «shape in motion» (SIM). Den er konstruert for å maksimere svinghastigheten der man trenger det aller mest: i balltreffet. Stealth-driveren også ser ut til å ha en justerbar vektskinne rett bak slagflaten, i tillegg til en justerbar hosel. 

(Artikkelen fortsetter under)

Ifølge Golfwrx.com vil både driverne og woodene komme i en standardversjon og en pluss-versjon, der forskjellene sannsynligvis blir i hvilke justeringsmuligheter man har i køllehodet, samt størrelsen på slagflaten. Om det vil komme en egen «anti-slice»-versjon slik TaylorMade hadde med Sim Max D, gjenstår derimot å se.

Mer offisiell informasjon om køllene er ventet i starten av januar, mens lansering sannsynligvis blir i starten av februar som i år.

Følg med på norskgolf.no gjennom vinteren for mer info om golfkøllelanseringene som snart kommer som perler på en snor!

Powered by Labrador CMS