Golfverdenen fulgte med i spenning da Tiger Woods i helgen gjorde sitt etterlengtede comeback etter bilulykken som nesten tok livet av ham i februar.

For golfutstyrsnerdene ble det derimot enda mer spennende å følge med da man skimtet at Tiger hadde en helt ny driver og fairwaywood i bagen. Det skulle vise seg å være TaylorMades kommende Stealth-serie.

Den mest oppsiktsvekkende endringen i de nye Stealth-køllene er åpenbart den karakteristiske røde slagflaten. Til tross for designendringen og navneskiftet ser det likevel ut til at TaylorMade Stealth-driveren viderefører mye av teknologien fra deres foregående SIM-serie, blant annet en krone i karbon, Twist-Face-teknologi i slagflaten, og en assymetrisk og v-formet kjøl på undersiden av køllehodet, som TaylorMade døpte «shape in motion» (SIM). Den er konstruert for å maksimere svinghastigheten der man trenger det aller mest: i balltreffet. Stealth-driveren også ser ut til å ha en justerbar vektskinne rett bak slagflaten, i tillegg til en justerbar hosel. 

(Artikkelen fortsetter under)

TaylorMade Stealth kan minne om en kombinasjon av deres tidligere SIM- og M5-drivere. (Foto: Golfwrx)

Ifølge Golfwrx.com vil både driverne og woodene komme i en standardversjon og en pluss-versjon, der forskjellene sannsynligvis blir i hvilke justeringsmuligheter man har i køllehodet, samt størrelsen på slagflaten. Om det vil komme en egen «anti-slice»-versjon slik TaylorMade hadde med Sim Max D, gjenstår derimot å se.

Mer offisiell informasjon om køllene er ventet i starten av januar, mens lansering sannsynligvis blir i starten av februar som i år.

Følg med på norskgolf.no gjennom vinteren for mer info om golfkøllelanseringene som snart kommer som perler på en snor!