Titleist lanserer 714

714-serien er en etterlengtet lansering selv om endringene er små. AP1, AP2, CB og MB har alle fått en liten finpuss men beholdt kvaliteten og spillbarheten vi setter pris på.

Publisert

De fleste tenker vel at dette har vi sett før. Og det har vi. 714 er ingen voldsom oppdatering eller endring fra 712. Og bra er det.

714 AP1 og AP2 er begge litt mer tilgivende enn 712-serien. Som Titleist selv sier det – alle har godt av litt mer hjelp. De har også finpusset utseendet med penere linjer. For bedre spillere har Titleist 714 CB og MB. Her er endringene minimale. Litt rettere forkant på køllebladet og finere overgang fra skaft til hals.

714 CB og MB er i bagen hos en lang rekke proffer – Manassero, Clark, Ogilvy, DeLaet, Bourdy (som nylig vant Wales Open), Rumford, Cabrera-Bello, Leishman, Cauley og stjerneskuddet Koepka.

AP1

AP2

CB

MB

Alle køllene i 714-serien kommer for salg 8.november. Vi kunne skrevet noe om standardskaft her, men Titleist handler om å få køllene tilpasset. Oppsøk din forhandler for å få hjelp. Sjekk også om Titleist kommer på demodag i forbindelse med lanseringen.

Powered by Labrador CMS