Callaway har en ny stil. Tank. Versa. X Utility. Køllene skal ut til folk. Gode ideer skal perfeksjoneres og selges til vanlige golfere. Prototyper som får oppmerksomhet skal ikke bare være for proffene. Nå kommer snart X Hot Pro 3Deep.

 

Phil Mickelson er Callaways store stjerne. Ingen er i nærheten av hans status. Når han vil ha en spesiell type kølle så lager Callaway det. Nå ønsket han seg en fairwaywood som kunne brukes fra tee, til innspill på lange par 5 og som han enkelt kunne forme ballbanen med. Allsidig kølle altså. Og den måtte passe til hans sving og balltreff.

 

En vanlig fairwaywood i dag er laget for å gi best resultat fra sweetspot og ned. De fleste treffer tynt med fairwaywood. Phil treffer høyere på slagflaten. Da mister han lengde og får problemer med spinn. Med 3Deep har de løst dette. 10% høyere slagflate har flyttet tyngdepunktet. Nå får hans høye balltreff svært god lengde og han har full kontroll. Caddien Bones ringte Callaway og sa at 3Deep var den «mest meningsfylte køllen han hadde fått i bagen de siste 20 årene». 

 

Hva gjør man så når man har en fairwaywood som går like langt som driveren? Og han er mer komfortabel med den? Man lager selvsagt en ny driver. Ny vektfordeling og 46 tommer skaft skal gi 10-15 meter ekstra med driveren. Når Phil skal spille sikkert tar han en 3Deep 3w. Når han føler det er riktig med driveren og lengde framfor kontroll – da får vi se en ny Phil. Se opp for ham på Augusta. Phil elsker Augusta og Augusta elsker Phil.

 

Vi må avslutte med denne nye profilen til Callaway. Som nevnt i tidligere artikler er Chip Brewer hentet fra Adams. Der slengte de ut «tour issue» køller til stadighet. Køllene var allerede ferdig utviklet og utprøvd. De laget et lite antall og fikk mye positiv oppmerksomhet selv ved å bruke ganske lite penger. Nå vil Callaway være merket som gir deg de spesielle køllene. Merket du skal ha lyst til å ha. Vi vet om minst ett merke til som tenker akkurat det samme. 

 

X Hot Pro 3Deep kommer i 13° og 14° for høyrehendte og 13° for venstrehendte. Standardskaft er Project X Velocity i 43.5 tommer. Siden dette ikke er en pressemelding har vi ingen anelse om norsk pris eller tilgjengelighet.