Tre under par ikke nok i kvalifiseringen

Til tross for en brennhet putter i mandagskvalet må Marita Engzelius smøre seg med tålmodighet i påvente av sin LPGA-debut.

Publisert
Det er et trangt nåløye å komme seg gjennom når man skal forsøke å kvalifisere seg til en LPGA Tour-turnering gjennom kvalifiseringen. Det fikk Marita Engzelius erfare mandag, da hun til tross for en sterk runde på 69 slag likevel havnet tre slag utenfor. 

Av de 90 spillerne i feltet, er det bare to av dem som kvalifiserte seg videre til torsdagens RR Donnelley LPGA Founders Cup. Det var Giulia Molinaro og Amelia Lewis som klarte, takket være runder på seks under par.

Marita Engzelius, som i forrige uke fikk sin proffdebut med 13. plass på Cactus Tour, spilte god golf mandag, spesielt på greenene. Det var likevel ikke nok. Ti fairwaytreff, åtte greentreff og 22 putter resulterte i en runde på tre under.

– Jeg slet med jernene mine i dag og traff bare åtte greener. Putteren gjorde jobben, og det kunne vært gøy å se hvor lav runden ville blitt dersom noen fler av innspillene mine landet på green. Vel vel, nå må jeg jobbe hardt med det før neste uke. Da venter nok en mandagskvalifisering, skrev Engzelius på sin Facebook-profil etter runden.

Dermed blir Suzann Pettersen eneste norske spiller i RR Donnelley LPGA Founders Cup denne uken. Neste mulighet for Engzelius kommer mandag 18. mars i kvalifiseringen til Kia Classic i California.

Powered by Labrador CMS