Skarpnord (Moss & Rygge GK) er best av de to norske på delt 50. plass, etter en åpningsrunde på to over par, bestående av tre birdies, like mange bogeys og en dobbelbogey.

Det er imidlertid ikke lang vei opp til de øverste plassene på leaderboardet. Skarpnord har kun fire slag opp til topp-6. Sør-koreaneren Ilhee Lee leder på fem under par.

Haga GKs Caroline Martens har fått sponsorinvitasjon denne uken, og spiller dermed sin første LPGA-turnering noensinne. ISPS Handa Women’s Australian Open er en samarbeidsturnering mellom Ladies European Tour og LPGA Tour, og teller på pengelistene til begge tourene.

Hun slet kraftig i torsdagens åpningsrunde, og måtte signere for 79 slag, seks over par, da dagen var omme. Det gir delt 119. plass.

Leaderboard 

Suzann Pettersen spiller ikke ukens LPGA-turnering i Australia, og har brukt de siste dagene på treningsfeltet sammen med Butch Harmon for å forberede seg til Honda LPGA Thailand neste uke. 

LET-debutant Tonje Daffinrud har på sin side reist til New Zealand for å trene. Hennes neste turnering blir i Sydney på den australske LPGA-touren om en uke.