LPGA-touren har hatt pause siden Kraft Nabisco Championship i starten av måneden. Pettersen endte her på en delt 19. plass, i det som er årets første majorturnering. Nå, nesten en måned senere, er Tutta og resten av eliten av verdens beste kvinnelige golfere i aksjon på LPGA-touren igjen under Avnet LPGA Classic i Alabama.

Turneringen avvikles på RTJ Golf Trail-banen, Magnolia Grove i byen Mobile, og har en samlet premiepott på omlag 6 850 000 kroner. Tutta skal gå i ball sammen med sør-koreanske Ji Young Oh og Christina Kim fra USA de to innledende rundene.

– Det kommer til å bli høylytt!, skriver Pettersen på sin offisielle Twitter-profil.

Med fire turneringer på ryggen i år står Tutta med to topp-ti plasseringer, og har så langt spilt inn drøye 560 000 kroner, noe som gir en 19. plass på pengelisten. Nå gleder hun seg til å konkurrere igjen.

– Gjør meg klar for nok en turnering. Jeg har hatt noen fine uker i Orlando. Jeg har jobbet med spillet mitt, trent og tilbrakt tid med familien, men nå blir det herlig å komme i gang igjen.

Suzann var kun en hårsbredd unna å vinne fjorårets utgave av turneringen. Hun endte på en delt andreplass med Brittany Lincicome, etter å ha tapt omspill mot Se Ri Pak fra Sør-Korea.

 

Du kan følge helgens turnering her