En årvåken journalist på stedet lurte på hvem den blåkledde mannen som fulgte Tutta gjennom runden var. Tutta avslørte hvem den mystiske personen var, til den kinesiske pressens store glede.

 

Les også: Tutta rett i ledelse!

 

– Det er kjæresten min Christian! Vi er begge norske, like gamle, og fra samme by. Vi møttes gjennom felles venner, forteller Tutta i følge ladieseuropeantour.com.

 

Etter det Norsk Golf kjenner er hans fulle navn Christian Ringvold, han er 33 år gammel, og de ble sammen i fjor høst. Han var blant annet med da Team Norway hadde treningssamling hjemme hos Tutta i Florida i februar.

 

Tutta har tidligere uttrykt hvor vanskelig det er å kombinere livet som idrettsutøver og en kjæreste privat. Skal vi tro Tutta fra torsdagens pressekonferanse, går dette nå på skinner.

 

– Han er en tidligere skiløper som gikk mye på ski da han var yngre. Han har stor forståelse for den livsstilen vi har og de ofringene vi gjør. Han respekterer virkelig antallet timer jeg må tilbringe på banen. Det er til stor hjelp, og det er veldig bra å ha en man kan dele hva man holder på med, sier Tutta.

 

 

Oppdatert:

 

VG Nett har publisert en sak med bilde av Tutta sammen med hennes kjæreste