Sist turnering Tutta spilte var Sunrise LPGA Taiwan Championship 20.- 23. oktober, der hun til slutt delte 13. plassen. Den siste tiden har Tutta tilbrakt hjemme i Norge, men hun er nå tilbake på andre siden av dammen for å spille den fjerde utgaven av Lorena Ochoa Invitational i Guadalajara i Mexico fra torsdag til søndag.

Forrige uke gikk Mizuno Classic av stabelen i Japan, med et felt blottet for de største stjernene. Turneringen var den siste av de totalt fire LPGA-turneringene som har blitt spilt i Asia etter Solheim Cup.

Tutta har statistikken på sin side i Mexico, og under fjorårets utgave av Lorena Ochoa Invitational endte hun på andreplass, tre slag bak sør-koreaneren In-Kyung Kim. Det har vært en flott sesong så langt for Tutta med tre LPGA Tour-seire, ni topp-ti-plasseringer, en Ladies Europan Tour-seier samt Solheim Cup-triumfen i september. Forhåpentligvis kan hun også runde av sesongen på solid vis. Etter ukas konkurranse gjenstår kun CME Group Titleholders i Florida på LPGA Tours offisielle program.

– Tilbake i Mexico for Lorena Ochoa Invitational. Kom på andreplass i fjor, og det hadde vært herlig å toppe det resultatet denne uken. Sommertemperaturer her i Guadalajara, og gleder meg veldig til å spille igjen, skriver Tutta på sin hjemmeside.

Tutta er forøvrig den eneste nordmannen i aksjon på de store tourene denne uken. Challenge-touren er ferdig for sesongen, mens Eirik Tage Johansen ikke er kvalifisert for spill i Europa-tourens Barclays Singapore Open. Neste turnering på damenes Europa-tour med Marianne Skarpnord er ikke før om en måned, når Hero Women’s Indian Open slår i gang i India 9. desember.

Lorena Ochoa Invitational