Foto: Lars Martin Bøe

 

Jern


MP-53


Med kun en ny driver for året, MP-650 som er rettet mot elitespillere og vil selges i et begrenset antall, går vi rett til jernkøllene. Mizunos smidde skjønnheter har blitt en hit blant både proffer og amatører, og årets modeller bør ikke bli noe unntak. MP-53 har en tynn topplinje og minimal offset, og retter seg dermed mot mellom-til lav-handicapere. 14 gram er flyttet fra høyt oppe på køllehodet til sålen og i perimeteret rundt slagflaten, hvilket gjør MP-53 til den mest tilgivende køllen i MP-serien.

 

Veiledende pris 1.425,- per jern.

 

Mer info

 

 

 

 

MP 63

 

Det er ikke rart at MP-serien er Luke Donalds foretrukne våpen, og Mizunos mest populære køller på touren. Har utseendet til et cavity back-jern, men har likevel mye til felles med muscleback bladkøller – perfekt egnet for den som ønsker å forme slagene.

 

Veiledende pris 1.425,- per jern.

 

Mer info

 

 

 

 

JPX-800

 

I Mizunos JPX-serie beveger vi oss over i «game improvement»-kategorien, for spillere med lavere svinghastighet og ustabilt balltreff som søker maksimal lengde og tilgivelse i sine jernkøller. Slagflaten i JPX-800 er den tynneste av alle Mizuno-jernkøllene. Formålet er å skape en trampolineeffekt, slik vi ser i drivere. 

 

Veiledende pris 1.000,- per jern. 1.425,- per jern i pro-versjonen.

 

Mer info

 

 

 

 

Wedge


MP R-12

 

Rillene i MP R12 er tettere plassert enn tidligere modeller for å maksimere spinnen. Dette gjelder først og fremst de høyest loftede wedgene, for å sikre kontroll rundt greenene. Avstanden mellom rillene øker jo lavere loften på wedgene blir. Dette senker spinnraten noe på gap- og pitchingwedgene. 

 

Veiledende pris 1.425,-

 

Mer info

 

 

 

 

Vår favoritt

 

Det er ingen tilfeldighet at noen av verdens beste spillere sverger til Mizuno. Køllehodet på MP-53 er overraskende lite, men likevel tilgivende ved feiltreff. Er du i en overgangsfase der du ønsker å bevege deg over mot jernkøller med tynnere topplinje og mindre offsett rettet mot bedre spillere, tror vi MP-53 vil bidra til å gjøre overgangen så uproblematisk som den kan få bli. 

 

For mer info om andre Mizuno-køller, se www.mizunousa.com/golf.