PGA Tour-sesongen nærmer seg slutten for Kristoffer Ventura, og 26-åringen er avhengig av å trekke en kanin eller to opp av hatten i sommerens turneringer for å fornye arbeidstillatelsen på PGA Tour i 2022. Med 14 missede cuter av 20 mulige siden oktober har han falt til 155. plass på tourens poengliste FedEx Cup, der det er topp-125 i august som fornyer «kortet».

I forrige ukes Travelers Championship klarte Ventura endelig sin første cut siden april, men 70.-plassen var ikke nok til å bevege ham i riktig retning på FedEx Cup-listen.

Denne uken har han en ny mulighet i Rocket Mortgage Classic i Detroit, men han fikk dessverre ikke den starten han ønsket seg med en åpningsrunde på én over par.

Det scores lavt på Detroit Golf Club, og amerikaneren Davis Thompson leder med solide ni under par. Store deler av feltet har kommet seg under par, og det betyr at Ventura må ta til takke med 121.-plass så langt, tre slag bak den foreløpige cutgrensen.

I ukene etter Rocket Mortgage Classic kommer det flere nye muligheter for Ventura til å avansere oppover FedEx Cup: Ifølge Eurosport planlegger han å spille John Deere Classic, Barbasol Championship og 3M Open de tre neste ukene. Deretter blir det en liten pause mens verdenseliten er opptatt med OL og The Open, før hans to siste muligheter kommer i Barracuda Championship og Wyndham Championship i midten av august.

Leaderboard