Vi har kåret Norges beste Masters-synser

Hele 339 mennesker deltok i vår Fantasy-konkurranse i forbindelse med The Masters, og nå har vi kåret årets Masters-spåmann i Norge.

Publisert

Kim Andreassen traff særdeles godt med sine valg, og med 1085 poeng ble han best av alle.

Hans lag besto av Jordan Spieth, Rickie Fowler, Rory McIlroy og Phil Mickelson, og til sammen havnet denne kvartetten hele 50 under par på Augusta!

Kim er i høyeste grad en verdig vinner og vil bli tilsendt et dusin med Titleist Pro V1-baller. Vi gratulerer!

På andreplass havnet «Team ReneNokland» med 1076 poeng, og avstanden opp til vinneren kunne ikke vært kortere. Også her var Spieth, McIlroy og Mickelson med i lagoppstillingen, men istedenfor Ricke Fowler hadde nemlig Team Nøkland valgt Tiger Woods som fjerdemann på laget.

Fowler slo Woods med ett fattig slag på Augusta, og dette utgjorte altså forskjellen på nummer én og nummer to i vår konkurranse. Sølvvinneren i vår prestisjefylte konkurranse stikker av med et halvt dusin Pro V1-baller som kan spres rundt i de norske skoger når dette måtte passe.

På tredjeplass finner vi Team Anita, og i likhet med de andre medaljevinnerne hadde Anita tatt ut Spieth, McIlroy og Mickelson til sin tropp. Den fjerde spilleren på hennes lag var imidlertid Henrik Stenson, som havnet ett slag bak Woods.

Forskjellen på de tre første var med andre ord minimal, og bronsevinneren stikker av med en 3-pack med Pro V1-baller.

Vi takker for deltagelsen, og håper på enda større oppslutning på slike konkurranser i fremtiden!

Vinnerne kan kontakte Norsk Golf på Facebook eller redaksjon@norskgolf.no med tanke på premiering.

RESULTATER:

Powered by Labrador CMS