I år som i fjor har Viasat Golf sikret seerne muligheten til å følge klassikerturneringen US Masters fra Augusta National-banen 5-8.april. Tiger Woods, Phil Mickelson og ikke minst Rory Mcllroy er alle favoritter til å ta med seg trofeet hjem fra turneringen mange omtaler som årets definitive golfhøydepunkt.

 

US Masters vises på Viasat Golf og Viasat Sport HD. Torsdag 6. april klokken 21.00 settes årets US Masters i gang, men allerede på onsdag kveld klokken 21.00 åpner festen med US Masters populære og uhøytidelige par 3-turnering på Viasat Golf. Viasat Golf og Viasat Sport HD følger turneringen direkte helt frem til avslutningen på søndag.  

 

–  Europas dominans er for øyeblikket vanskelig å akseptere for amerikanerene, derfor er kravet om hjemmeseier i US Masters ekstra stort i år. Augusta National er en bane med svært vanskelige green-områder, hvor det ved flere anledninger er bedre for spillerne å ha en 10-meters putt oppover enn en 2-meters nedover. På denne banen har erfaring spesielt stor betydning, man kommer derfor ikke utenom Tiger Woods og Phil Mickelson når favorittene skal velges. 

– Begge kjenner banen som sin egen bukselomme. Til tross for dette er den aller største favoritten 22 år gamle nordirske Rory McIlroy, som nå også er nummer én på verdensrankingen. McIlroy ledet etter 3 runder i fjor, men hadde en forferdelig siste dag. I år tror jeg han holder hele veien. Han slår utrolig langt, noe som er en stor fordel på Augusta National. Får vi en drømmeduell mellom de tre sistnevnte på søndag er spenningen komplett, sier Viasats golfkommentator Per Haugsrud.

(Pressemelding)

Også den svenske statskanalen SVT1 viser årets Masters-turnering. Foretrekker du å følge turneringen på norsk eller svensk TV?