Valget falt på Frankrike. Det er første gang i Ryder Cups historie at turneringen blir arrangert i Raphael Jacquelins land.

Frankrike ble foretrukket foran kandidater som Spania, Portugal, Tyskland og Nederland. Turneringen kommer til å bli avholdt på Le Golf National utenfor Paris, der de siste 20 French Open-turneringene er blitt arrangert.

Mange trodde at Spania ville få Ryder Cup 2018, som en slags hyllest til nylig avdøde Seve Ballesteros, som var en av frontfigurene for spanjolenes kampanje. Men Europatouren sto imot et slags emosjonelt press og fokuserte på franskmennenes styrke, særlig banen, beliggenheten og turneringens transportplaner.

– Vinnerkandidaten skiller seg ut på en rekke områder, forklarte Ryder Cup-sjef Richard Hills. – Det er en fantastisk bane, som tilbyr fantastiske muligheter for tilskuerne, og den gir løfte om spektakulære klimakser når det gjelder kampene. Det er ingen tvil om at Ryder Cup 2018 vil bli en minnerik og dramatisk turnering, la han til.

Paris er en svært populær destinasjon for amerikanske turister, en faktor som helt sikkert også spilte en rolle i tildelingen. Turneringens popularitet betyr business.

Det franske kandidaturet hadde støtte helt opp i regjeringen, og alle registrerte golfspillere i landet var med og donerte penger til kampanjen.

Chicago skal være vertskap for neste utgave av Ryder Cup, den 39. i rekken, mens turneringen går av stabelen på Gleneagles i 2014.

Kilde: golf365.com