(NB! Alle bilder er publisert i samtykke med Lofoten Golf Links og Kevin Murray Golf Photography. Alle bilder er opphavsrettslig beskyttet. Se bildegalleri under.)

De første hullene på Lofoten Golf Links stod ferdig i 1998, og siden da har banen blitt utvidet litt etter litt. Mens banen de siste årene har båret preg av å være en byggeplass, har Frode Hov sin drøm om en fullverdig 18-hullsbane på Gimsøy nå blitt en realitet. Området dekker et areal som tilsvarerer 100 fotballbaner.

I sommer ble byggeaktivitetet som har pågått ved anlegget i over fire år omsider avsluttet. Prosjektet har i høst vært inne i en ny fase, der gresset har blitt etablert og banen har «satt seg». 

Da Norsk Golf besøkte Frode Hov på Gimsøy på starten av året, fortalte han om planene om å bygge et opplevelseshotell på 80 rom på berget midt i anlegget. Så langt denne sesongen har imidlertid baneutbyggingen hatt førsteprioritet.

Baneåpning ligger an til å bli sommeren 2015.

 

Bildegalleri Lofoten Golf Links

NB! Alle bilder er publisert i samtykke med Lofoten Golf Links og Kevin Murray Golf Photography. Alle bilder er opphavsrettslig beskyttet.

Hull 1

 

Hull 2

 

Hull 2

 

Hull 3

 

Hull 3

 

Hull 8

 

Hull 9

 

Hull 10

 

Hull 13

 

Hull 14

 

Hull 15